Приказ на звучниците SA-RS3S од предната страна
Приказ на звучникот SA-RS3S од предна страна
Приказ под агол на звучниците SA-RS3S
Страничен приказ на звучникот SA-RS3S
Приказ на звучникот SA-RS3S од задна страна
Слика од дневна соба со кревет и систем за опкружувачки звук во раскошна сцена од џунгла.
Уживајте во 360 Spatial Sound со компатибилни звучници

Користејќи 360 Spatial Sound Mapping, безжичните задни звучници и нашите најнови компатибилни звучници во вид на лента создаваат повеќе фантомски звучници во вашата соба. Кога сте опкружени со повеќе фантомски звучници од сите страни во оптимизирано звучно поле, ќе ги слушате сите звуци со неверојатен интензитет. Исто како вие и вашата дневна соба да сте во филмот.

Зголемете го вашето уживање во опкружувачкиот звук

Звучниците во вид на лента HT-A7000 и HT-A5000 веќе нудат прекрасен звук со пошироко поле за идеално слушање за да може целото семејство да ужива во содржините. Додајте ги безжичните задни звучници SA-RS3S за да уживате во уште пореална домашна забава со звук што ќе патува зад вас и насекаде околу вас.


Слика одблиску од SA-RS3S, се гледаат високотонецот и сабвуферот
Јасен и простран звук

Овие двосистемски задни звучници се составени од вуфер и високотонец за да создадат богато и пространо звучно поле со извонредна острина.

Слика од предната страна на звучниците SA-RS3S еден покрај друг
Вкупна излезна моќ од 100 W

Излезната моќност од 2 x 50 W ги прави совршено дополнување за вашиот звучник во вид на лента, за пореални филмови и музика.

Слика одблиску од два звучници SA-RS3S, прикажани под агол
Блок за повеќенасочен дизајн

Тие се идеален додаток за вашиот звучник во вид на лента, независно дали ќе ги монтирате на ѕид или ќе ги ставите врз друга површина, имаат модерни и заоблени рабови и го распространуваат звукот. 

Икона за Wi-Fi
Едноставно поставување

Вклучете ги задните звучници SA-RS3S и тие автоматски ќе се поврзат безжично со вашиот звучник во вид на лента. Брзо е и едноставно, а не се потребни ниту кабли.

Спецификации и функции

Поврзете ги овие изборни безжични задни звучници со вашиот звучник во вид на лента за да создадете уште подобро филмско доживување на опкружувачки звук.
  • Изборни безжични задни звучници за вашиот звучник во вид на лента

  • Вкупна излезна моќност од 100 W за пореални филмови и музика

  • Двосистемски звучници за јасен и простран звук

  • Монтирање на ѕид

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина