ФОТОАПАРАТИ БЕЗ ОГЛЕДАЛО СО APS-C-СЕНЗОР И E-ПРИКЛУЧОК

ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP

ILCE-QX1 / ILCE-QX1L
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP

Само куќиште|Куќиште + објектив со моторизиран зум од 16-50мм

Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP
Слика од ILCE-QX1 Lens-Style камера со сензор од 20.1MP

Спецификации и функции

Новата Lens-style камера снима слики кои воглавно можат да се добијат само со фотоапарат со заменливи објективи. Благодарение на Exmor® APS-HD CMOS сензорот со 20,1MP, со паметниот телефон или таблет-уредот ќе можете да снимате неверојатни детали со прекрасно дефокусирање.
  • Exmor® CMOS сензор со 20,1MP од APS-C тип

  • Процесор BIONZ X за врвни детали и намалување на шум

  • Снимајте и споделувајте висококвалитетни слики од вашиот уред со iOS и Android

  • Можност за снимање во AVCHD за добивање прекрасни видео снимки

Компатибилност со објективи
Објективи со E приклучок од Sony
Тип на сензор
APS-C
Тип на сензор
Exmor® CMOS сензор од APS-C тип (23,2 x 15,4мм)
Број на точки (ефективни)
20,1MP
ISO чувствителност (препорачан индекс на експозиција)
ISO 100–16000
Траење на батеријата (фотографии)
До 440 снимки

Што има во пакетот

Лента за околу зглоб, Приклучок за паметен телефон, Батерија на полнење NP-FW50, Микро USB кабел, ADP-FSK1

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат