Изберете го вашиот модел

α7 III СО СЕНЗОР ОД 35 ММ ЗА ЦЕЛОСНА СЛИКА

Високи перформанси и разновидни функции во компактно куќиште.

ILCE7M3B.CEC

CMOS-сензорот со 24,2 MP и задно осветлување и надградениот процесор за слика овозможуваат снимање на остри слики, максимална чувствителност и зголемен динамички опсег. Подобрениот AF со следење и континуираното фотографирање со 10 fps овозможуваат доловување на одлучувачки моменти. Сигурното ракување овозможува сигурно фотографирање. Лесното и компактно куќиште ја зголемува преносливоста.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница