Изберете го вашиот модел

ВРВЕН APS-C-ФОТОАПАРАТ α6600 СО E-ПРИКЛУЧОК

Врвен APS-C-фотоапарат α6600 со E-приклучок

ILCE6600B.CEC

Опремен со многубројни напредни функции, α6600 создава нова димензија на перформанси кај APS-C-фотоапаратите. AF со извонредни перформанси, стабилна и вградена оптичка стабилизација на слика со 5 оски и снимање видео со висока резолуција 4K HDR (HLG) - ова е фотоапарат со кој може да ја доловите вашата замисла.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница