Изберете го вашиот модел

ФОТОАПАРАТ α6400 СО E-ПРИКЛУЧОК И APS-C-СЕНЗОР

Компактен, лесен и погоден за сè

ILCE6400B.CEC

α6400 нуди извонредни перформанси во лесно и компактно куќиште. Може да следи брзи движења, да снима прекрасни пејзажи и автопортрети и секогаш создава прекрасни фотографии со висока резолуција и 4K HDR-видеоснимки.

Боја

Црна

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница