Слика од производот FDA-EP19
a7sm3_FDA-EP19

Спецификации

  • Димензии (Ш × В × Д): прибл. 46,0 x 29,9 x 7,9 мм (1 13/16 x 1 3/16 x 5/16 инчи)

  • Тежина: прибл. 3,0 гр.(0,2 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт