Слика од Капаче за окулар за фотоапаратите α
Слика од Капаче за окулар за фотоапаратите α

Спецификации

  • Димензии (Ш × В × Д): Прибл. 45,4 x 25,0 x 8,0 мм (1 13/16 x 1 x 11/32 инчи)

  • Тежина: Прибл. 3,0 гр. (0,1 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт