Слика од Капаче за окулар FDA-EP16 за фотоапарати α од Sony

Спецификации

Дизајниран за користење со фотоапарати од серијата α7 и α58, ќе можете да снимате подолго – со максимална удобност. Лесното капаче додава минимална тежина на фотоапаратот и лесно се поставува. Изработено од издржлив PVC/еластомер.
  • За фотоапарати од серијата α7 и α58

  • Мекото капаче за визирот го минимизира навлегувањето на одбиената светлина во визирот

  • Издржлив дизајн од PVC/еластомер

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат