Слика од Капаче за окулар за α99
Особини
  • Спречете ја непосакуваната светлинаокуларот ја елиминира одбиената светлина за да добиете оптимални услови за осветлување и да ги фокусирате снимките преку визирот

  • Обликувајте ги фотографиите на удобен и едноставен начинокуларот е дизајниран да биде удобен за да можете лесно да го држите фото апаратот до вашето око при обликување на снимките

  • Идеален за користење кога носите очилаОкуларот ви помага удобно да го обликувате и доловите моментот, дури и кога носите очила

  • Дизајниран да одговара со SLT-A99Окуларот е дизајниран и обликуван да одговара на точните димензии на фото апаратот со провидно огледало SLT-A99

  • Заштитете го визиротокуларот претставува идеален начин да го заштитите визирот од удари и гребнатини

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат