Слика од Капаче за окулар

Спецификации

  • Држете го фотоапаратот наспроти вашето око на едноставен и удобен начин

  • Ја елиминира одбиената светлина при обликување на кадарот на снимките

  • Компатибилност со фото апаратите α6000, NEX-6 и NEX-7

  • Го заштитува визирот од удари и гребнатини

  • Идеален за користење кога носите очила

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт