LCD ЕКРАН СО МОЖНОСТ ЗА ПРИКАЧУВАЊЕ CLM-FHD5

Уште подобри слики со Full HD квалитет

CLMFHD5.CE7

Компактниот CLM-FHD5 е компатибилен со Full HD видео за проверка на фокус, нивоа на експозиција и слично, а претставува совршен придружник за фотоапарати со висока резолуција како што е серијата A7. Овој монитор е компатибилен со различни решенија за напојување и затоа е практичен за долготрајна надворешна употреба.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница