Слика од Вертикален контролен држач VG-C99AM за a99
Слика од Вертикален контролен држач VG-C99AM за a99
Држете го цврсто вашиот фото апарат SLT-A99

Уживајте во стабилна поддршка кога снимате портрети. Едноставно прикачете го овој вертикален држач за контрола на SLT-A99 и добијте сигурно ракување и лесен пристап до контролите.

Лесно достапни контроли
Лесно достапни контроли

Овој вертикален држач располага со двојни контроли за фото апаратот.

Прилагодете ги поставувањата на вашиот SLT-A77 преку држачот, со втора бленда за портрети. Сите вртливи и стандардни копчиња се заштитени од прав и влага.

Имате резервно напојување за да снимате подолго

Овој вертикален држач, кој користи три батерии NP-FM500H, се одликува со автоматско преклопување на напојувањето, за да можете да ги искористите придобивките од целодневната издржливост за снимање.

Три батерии NP-FM500H

Спецификации и функции

  • Поцврсто и полесно држење при снимање на портрети

  • Дизајниран за лесно прикачување на SLT-A99

  • Подолго снимање со три батерии NP-FM500H

  • Стандардните и вртливите копчиња се заштитени од прав и влага

  • Прикачете лента за околу рака, заради побезбедно држење

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат