Слика од Вертикален држач за α99 II/α77 II
Слика од Вертикален држач за α99 II/α77 II
Слика од Вертикален држач за α99 II/α77 II
Слика од Вертикален држач за α99 II/α77 II
Зграпчете го вашиот SLT-A77/ILCA-77M2

Уживајте во стабилна поддршка за секоја снимка, независно дали е пејзаж или портрет. Едноставно прикачете го овој вертикален држач за контрола на SLT-A77/ILCA-77M2 и добијте сигурно ракување и лесен пристап до контролите.

Лесно достапни контроли
Целосна контрола на дофат

Овој вертикален држач располага со двојни контроли за фото апаратот.

Прилагодете ги поставувањата на вашиот SLT-A77/ILCA-7M2 преку држачот, со втора бленда за портрети. Сите вртливи и стандардни копчиња се заштитени од прав и влага.

Имате резервно напојување за да снимате подолго

Зголемете ја двојно издржливоста при снимањето со две InfoLITHIUM™ батерии на полнење.

Две InfoLITHIUM батерии

Спецификации и функции

  • Стабилен, удобен држач за држење на фото апаратот во соодветна положба

  • Ниско поставено копче за активирање на блендата за поголема удобност

  • Двојно поставување на главни контролни копчиња за едноставно користење

  • Стандардните и вртливите копчиња се заштитени од прав и влага

  • Две NP-FM500H батерии за дополнителна моќ

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат