Слика од Вертикален држач
Слика од Вертикален држач
Слика од Вертикален држач
Слика од Вертикален држач

Спецификации

Држете цврсто и фотографирајте со вертикалниот држач VG-C2EM, дизајниран за оптимална стабилност за вашиот α7 II, α7R II и α7S II. Просторот за дополнителна батерија ви овозможува да уживате во континуирано снимање до вкупно 190 минути, а трите дополнителни копчиња ви нудат моментална контрола врз доделените прилагодени функции.
  • Простор за две батерии (батериите не се вклучени)

  • Отпорност на прав и влага

  • Одличен за хоризонтални и вертикални снимки

  • Стабилно и контролирано фотографирање

  • Три копчиња за доделување прилагодени функции

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт