Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Слика од Вертикален држач за α7R, α7S и α7
Вертикален држач за α7/α7A
Вертикален држач за фотоапаратите α7/α7R/α7S

Држач кој е отпорен на прав за стабилно фотографирање

Без разлика дали е во вертикална или хоризонтална положба, уживајте во сигурно држење и стабилност при фотографирањето со вашиот α7/α7R/α7S. Двете батерии со индикатор за нивото на енергија ви нудат подолго фотографирање.

Спецификации

  • Две батерии (батериите не се вклучени)

  • Отпорност на прав и влага

  • Одличен за хоризонтални и вертикални снимки

  • Стабилно и контролирано фотографирање

  • Индикатор за ниво на енергија на батеријата

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат