Слика од левата страна на рачката на камерата
Слика од десната страна на рачката на камерата
Слика од левата страна на рачката прикачена на камера
Слика од десната страна на рачката прикачена на камера
Слика од предната страна на рачката прикачена на камера

Спецификации и функции

XLR-H1 им придодава интерфејс за звук на FX3 и FX30 што овозможува снимање висококвалитетен звук и стабилно ракување со камерата.
  • Димензии (Ш × В × Д): Прибл. 113,2 × 140,8 мм × 172 мм (4 1/2 × 5 5/8 × 6 7/8 инчи)

  • Тежина: Прибл. 305 гр. (10,8 oz)

  • Работна температура: 0℃ до + 40℃ (32°F до 104°F)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт