Слика од RMT-VP1K далечински управувач и IR приемник
Слика од RMT-VP1K далечински управувач и IR приемник
Слика од RMT-VP1K далечински управувач и IR приемник
Слика од RMT-VP1K далечински управувач и IR приемник
Слика од RMT-VP1K далечински управувач и IR приемник
Слика од RMT-VP1K далечински управувач и IR приемник
Слика од RMT-VP1K далечински управувач и IR приемник

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Спецификации

Снимајте од далечина со RMT-VP1K далечинскиот управувач и IR приемникот. Идеален за снимање на животинскиот свет и за објекти во движење, далечинскиот управувач ви овозможува да фотографирате и да снимате без да го допирате фото апаратот и да ја нарушувате снимката. Користете го тајмерот за автопортрети и за групни слики, и имајте контрола врз акцијата дури и кога сте во кадарот.
  • Поддржува слики и снимање на видео снимки

  • Лесно се поврзува на статив или приклучок за повеќе интерфејси

  • Безбедно носење насекаде со практичното прикачување

  • Вклучува кабел од ресивер од 30см

  • Лесното ракување ви овозможува да кликате и да снимате

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт