Слика од Безжичен далечински управувач RMT-DSLR2
Особини
  • Дизајниран за SLT и компактни фото апарати (NEX)Компатибилен со повеќе NEX и SLT фото апарати со цел да ја преземете контролата врз обликувањето на фотографиите и видео снимките од далечина

  • Запрете и започнете ги видео снимкитеСо безжичните контроли за запирање и започнување на снимањето, вие ќе можете да управувате со снимањето додека вашиот фото апарат ќе остане во совршена позиција за снимање

  • Совршен за автопортрети и снимки од дивинатаСо безжичното инфрацрвено поврзување вие ќе можете да ја активирате блендата кога ќе бидете во кадарот или скриени од фото апаратот

  • Целосно избегнете го тресењето на фото апаратотСо далечинскиот управувач, вие ќе можете далечински и прецизно да ја активирате блендата без допирање на фото апаратот

  • Снимајте различни типови на сликиАвтопортретите се едноставни, додека снимките со долга експозиција се можни преку далечинското активирање на блендата во траење од две секунди

  • Далечински прегледувајте слики и контролирајте ги поставувањатаЌе се уверите дека е навистина практично да гледате слајд-шоу презентации, видео снимки и да ги прилагодувате поставувањата без допирање на фото апаратот

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт