Слика од Далечински управувач RM-SPR1

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Спецификации

Снимете чисти, остри фотографии користејќи го овој компактен далечински управувач. Монтирајте го вашиот фото апарат на статив или пак поставете го на рамна површина, прикачете го далечинскиот управувач, и веднаш фотографирајте – нема потреба да се грижите за тресењето и заматувањето. Заматените слики и нејасните автопортрети се минато, а дури и ноќните фотографии го наоѓаат својот фокус.
  • Користете го вклучениот прилагодувач на кабел за прилагодено доживување

  • Компактната големина го прави далечинскиот управувач лесен за носење насекаде

  • Компатибилност со повеќе модели на фото апарати од Sony

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт