Слика од производот CIB-PCM1

Спецификации

  • Димензии: Прибл. 203 x 237 мм (куќиште без испакнувања) Прибл. 8 x 9 3/8 инчи (куќиште без испакнувања)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт