Слика од Кабел за поврзување со повеќе приклучоци
Слика од Кабел за поврзување со повеќе приклучоци

Спецификации

  • Ги поврзува фотоапаратите и галантеријата преку повеќенаменските приклучоци

  • Соодветно за снимање од повеќе агли со Безжичниот радио приемник како далечински управувач

  • Прибл. 80 см (2,63 стапки)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт