Слика од Дополнителен држач
Слика од Дополнителен држач
Особини
  • Додадете повеќе галантерија кога на приклучокот за галантерија на фото апаратот е приклучен друг уред

  • Цврст носач за монтирање со разни опции за конфигурирање

  • Додадете дополнителни уреди за кои е потребен приклучок за галантерија, на пр. блиц или надворешен микрофон

  • Идеални за употреба со LCD видео мониторот на прикачување CLM-V55

  • Исто така, може да се користат со HD видео камерата со заменливи објективи NEX-VG10E

  • Држачот се преклопува за полесно складирање и носење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина