Слика од Полутврд заштитник за екран во вид на лист за ILCE-6000
Слика од Полутврд заштитник за екран во вид на лист за ILCE-6000

Спецификации

  • Заштитете го LCD екранот на вашиот фото апарат од удари, гребнатини и отпечатоци од прсти

  • Издржлив дизајн од провиден поликарбонат

  • Брзо и лесно прикачување и отстранување

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат