ПОЛУЦВРСТ ЗАШТИТЕН СЛОЈ PCK-LM16 ЗА LCD ЕКРАНИ

Создаден за лоши услови

PCKLM16.SYH

Полуцврст заштитен слој за LCD екран кој е дизајниран специјално за α7 и α7R

Купувајте преку интернет

Се извинуваме, но овој модел не е достапен во моментот кај ниту еден од нашите партнери за продажба.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.