Слика од Полуцврст заштитен слој за LCD екран PCK-LM16
Полуцврсти заштитни листови за LCD екран
Заштитете го LCD екранот на вашиот α7/α7R/α7S

Лесен и полутврд заштитен лист за вашиот LCD екран

Заштитете го LCD екранот на вашиот α7/α7R/α7S од прав и гребнатини со овие полутврди заштитни листови. Нивната цврста конструкција спречува меурчиња и не ја намалува острината на LCD екранот.

Спецификации

  • Заштитува од прав и гребнатини

  • Дизајн отпорен на меурчиња

  • Цврста конструкција

  • Мала тежина

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт