Слика од Заштитник за екран за α99
Особини
  • Дизајниран за да одговара на SLT-A99Заштитните слоеви точно одговараат на спецификациите на SLT-A99 фото апаратот, така што вие тешко ќе забележите дека се ставени

  • Го заштитува вашиот LCD екран од дамки и гребнатиниПолуцврстиот слој го заштитува извонредно важниот LCD екран на вашиот фото апарат од гребнатини, пукнатини и отпечатоци од прсти

  • Покривање и на вториот помал екранИсто така вклучен е и помал заштитен слој, за заштита на вториот информативен екран на горната страна од фото апаратот

  • Добијте јасен преглед на екранотЗаштитните слоеви се проѕирни и имаат дебелина од само неколку милиметри, така што вие нема да пропуштите ниту еден детал при обликување на снимката

  • Дизајн за брзо и лесно одлепувањеЗаштитниците за екран лесно се поставуваат и отстрануваат, така што вие ќе можете да ги поставите кога условите за снимање се влошуваат

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина