Слика од производот PCK-LG2
Слика од производот PCK-LG2

Спецификации

  • Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 3 x 2 x 1/32" (73,2 x 49,5 x 0,6 мм)

  • Тежина: Прибл. 3,7 гр. (0,2 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт