Слика од Стаклен заштитник на екран во вид на лист
Слика од Стаклен заштитник на екран во вид на лист

Спецификации

  • Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 2-7/8 x 2-1/8 x 1/32" (70,4 x 52,1 x 0,51 мм)

  • Тежина: Прибл. 3,6 гр. (0,2 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт