ПРОДОЛЖЕТОК ЗА ДРЖЕЊЕ

Држете го фотоапаратот стабилно.

GPX1EM.SYH

Овој дополнителен продолжеток овозможува удобно поставување на прстите за сигурно држење на фотоапаратот. Лесно се прикачува/откачува со навртување завртка со рачка.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница