Слика од Продолжеток за држење
Слика од Продолжеток за држење

Спецификации

  • Димензии (Ш × В × Д): Прибл. 95 x 56 x 21 мм (3 3/4 x 2 1/4 x 27/32 инчи)

  • Тежина: Прибл. 73 гр. (2,6 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат