Слика од Резервно капаче за објектив на куќиштето

Спецификации

  • Резервно капаче за објектив на куќиштето за фото апарати со E-приклучок

  • Го заштитува куќиштето на вашиот фото апарат од прав и нечистотии кога нема прикачен објектив

  • Идеална заштита при патувања или за складирање

  • Лесниот и издржлив дизајн ги апсорбира потресите

  • Дизајнирано да одговара за вашиот фото апарат од Sony

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт