Слика од Адаптер за приклучок
Зголемена компатибилност

Кликнете на линкот подолу и дознајте повеќе за зголемената компатибилност со моделите кои имаат приклучок за повеќе интерфејси, благодарение на адаптерот ADP-MAA.

Особини
  • Уживајте во поголемата флексибилност за додавање на опремаОтсега ќе можете лесно да приклучите галантерија со автоматско заклучување како на пр. блицеви и светилки на вашиот фото апарат со приклучок за повеќе интерфејси

  • Мал, лесен и едноставен за сместувањеАдаптерот за приклучок е мал и лесен, така што вие лесно ќе можете да го ставите во торбичка за фото апаратот или во џеб и да го понесете насекаде со вас

  • Продолжете да ја користите вашата збирка на галантеријаСе префрлувате од фото апарат со приклучок за галантерија со автоматско заклучување кон фото апарат со приклучок за повеќе интерфејси? Користете го адаптерот за приклучување на вашата омилена галантерија со автоматско заклучување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина