Слика од Адаптер за приклучок
Зголемена компатибилност

Кликнете на линкот подолу и дознајте повеќе за зголемената компатибилност со моделите кои имаат приклучок за повеќе интерфејси, благодарение на адаптерот ADP-MAA.

Особини
  • Уживајте во поголемата флексибилност за додавање на опремаОтсега ќе можете лесно да приклучите галантерија со приклучок за повеќе интерфејси како на пр. блицеви и светилки на вашиот фото апарат со приклучок за галантерија со автоматско заклучување

  • Сигурен и безбеден приклучок за ослободување од грижитеЗаштитно капаче за приклучокот (FA-SHC1M, се продава посебно) силно се прицврстува за адаптерот, така што прикачената галантерија ќе биде безбедна

  • Мал, лесен и едноставен за сместувањеАдаптерот за приклучок е мал и лесен, така што вие лесно ќе можете да го ставите во торбичка за фото апаратот или во џеб и да го понесете насекаде со вас

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт