Слика од производот UWP-D22
Слика од производот UWP-D22
Слика од производот UWP-D22
Преглед

Побарувачката за висококвалитетен звук станува сè поголема бидејќи содржините со висока резолуција преовладуваат во индустријата за видеопродукција. Денешните креатори на содржини се соочуваат со предизвикот за снимање висококвалитетен звук на брз и сигурен начин со ограничени ресурси. Нудејќи врвен квалитет на звук со дигитална обработка, сигурен RF-пренос, два приемници за повеќенаменско снимање и практични функции, серијата UWP-D е идеален партнер за ENG (електронско собирање вести) и EFP (електронска продукција на терен), како и документарни видеозаписи и свадби. Пакетот со безжичен микрофон UWP-D22 за на тело е составен од микрофон UTX-M40 за во рака и приемник URX-P40, плус галантерија.