Слика од производот UWP-D21
Слика од производот UWP-D21
Слика од производот UWP-D21
Преглед

Побарувачката за висококвалитетен звук станува сè поголема бидејќи содржините со висока резолуција преовладуваат во индустријата за видеопродукција. Денешните креатори на содржини се соочуваат со предизвикот за снимање висококвалитетен звук на брз и сигурен начин со ограничени ресурси. Нудејќи врвен квалитет на звук со дигитална обработка, сигурен RF-пренос, два приемници за повеќенаменско снимање и практични функции, серијата UWP-D е идеален партнер за ENG (електронско собирање вести) и EFP (електронска продукција на терен), како и документарни видеозаписи и свадби. Пакетот со безжичен микрофон UWP-D21 за на тело е составен од предавател UTX-B40 за на тело, приемник URX-P40, повеќенасочен микрофон ECM-V1BMP со штипка и галантерија.