Слика од производот ECM-VG1
Слика од производот ECM-VG1
Слика од производот ECM-VG1
Слика од производот ECM-VG1
Преглед

Идеален за снимање на терен со компактни видеокамери или продолжетоци за микрофони

ECM-VG1 е специјално дизајниран за професионална употреба на терен или во студио и има достапна цена.
Екстремно е лесен и се испорачува со иновативна заштита од ветер што го намалува шумот од ветерот, па затоа е совршен избор за снимање звук на терен прикачен на компактна камера или продолжеток за микрофон.