Слика од производот ECM-678
Слика од производот ECM-678
Слика од производот ECM-678
Слика од производот ECM-678
Преглед

Ако сакате звук со врвен квалитет, изберете го ECM-678. Тој нуди извонредна чувствителност од -28 dB (0 dB=1 V/Pa) и екстремно мал шум под 16 dB SPL. Овој микрофон ја балансира потребата од компактна големина со својата можност да обезбеди одлични перформанси. Како резултат се добива микрофон со можност за лесно насочување и должина од само 250 мм.