Прескокни до содржина
Слика од Надворешен блиц за приклучок за повеќе интерфејси F32M
Слика од Надворешен блиц за приклучок за повеќе интерфејси F32M
Слика од Надворешен блиц за приклучок за повеќе интерфејси F32M
Слика од Надворешен блиц за приклучок за повеќе интерфејси F32M
Слика од Надворешен блиц за приклучок за повеќе интерфејси F32M
Слика од Надворешен блиц за приклучок за повеќе интерфејси F32M
Слика од Надворешен блиц за приклучок за повеќе интерфејси F32M

Тенок, компактен и лесен блиц

Практичен за складирање и носење, благодарение на неговиот тенок, компактен и лесен дизајн. Со број на водич 32 (GN32), овој моќен, а сепак компактен блиц, има димензии што се совршени за поставување на фотоапарати со E-приклучок. Соодветен е за секојдневно фотографирање и практичен за носење бидејќи има рамен дизајн.

Контролирајте ги сенките со одбивање на блицот

Одбивањето на блицот ќе го намали интензитетот на сенките и ќе создаде помеко осветлување.

Структура за одбивање1

Поместување надесно за 180° и налево за 90°

Структура за одбивање2

Закосување нагоре до 90° и надолу до 8°

Структура за одбивање3

Одбивањето на блицот е можно дури и кога го држите фотоапаратот во вертикална положба

Контролер

Лесно достапни поставки за блицот

На LCD екранот се прикажуваат режимот и поставките за интензитет на блицот, како и предупредување доколку преостанатото полнење е премногу мало.

Дизајн кој е отпорен на прав и влага

За да добиете максимална сигурност дури и во лоши услови, особено во надворешни услови, уникатно дизајнираната заштита на споевите на куќиштето, LCD екранот, приклучокот за монтирање и подвижните делови спречуваат навлегување на прав и влага.

Отпорност на прав и влага

Стандардни функции за необични техники за осветлување

Контролирајте ја идеалната комбинација од брзина на блендата и интензитет на блицот за да го добиете саканиот ефект.

Безжична / далечинска контрола на HSS

Фотографирајте со блиц дури и кога блицот не е прикачен на фотоапаратот, за да создадете сенки што ќе внесат чувство на димензија и длабочина во сликата.

Синхронизација со голема брзина (HSS)

Синхронизиран блиц со многу брза бленда во автоматски режим. Поддржува секакви брзини на блендата и безжично ракување.

Напредна интеграција на растојанието (ADI)

Со добивање прецизни информации за растојанието помеѓу објективот и објектот преку TTL мерење, ADI овозможува прецизна контрола на интензитетот на блицот врз кој не влијае големото или малото ниво на рефлектирана светлина од објектот или заднината.

Компатибилност со блиц / фотоапарат

Отворете го линкот подолу за повеќе детали за компатибилноста со објективи/куќишта.

Број на водич

Бројот на водичот се менува во зависност од аголот на осветлување. Погледнете ја табелата подолу.

Систем за осветлување

Спецификации и функции
  • Број на водич 32

  • Димензии (Ш × В × Д): Прибл. 66 × 119 × 82 мм (2 5/8 инчи × 4 3/4 инчи × 3 1/4 инчи), Тежина: Прибл. 235 гр. (8,3 oz.) (без батерии)

  • Практичен LCD екран и индикатор за напредок на полнењето

  • Дизајн кој е отпорен на прав и влага

Клучни карактеристики
Автоматски електронски блиц (од тип на прикачување) со мерење со пробен блиц; за систем со приклучок за повеќе интерфејси, автоматско зумирање*, синхр. со голема брзина(HSS), менување на нивото на моќност, безжичен блиц, блиц со одбивање *Се менува автоматски при фокусна должина од 24 до 105 мм. Аголот на гледање при фокусна должина од 15 мм се опфаќа и со широкиот панел. Забелешка: Кога се користи со фотоапарати со сензори за слика од APS-C тип, фокусните должини се еквивалент на форматот од 35 мм за целосна слика. Потребен е адаптер за приклучок (ADP-AMA, се продава посебно) за фотоапаратите со приклучок за галантерија со автоматско заклучување.
Менување на ниво на напојување
22 нивоа (1/1, 1/2, 1/4, 1/8, 1/16, 1/32, 1/64, 1/128) чекори од 1/3

Што има во пакетот

Мини држач(1), Торба за носење(1), Заштитно капаче на приклучокот(1)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт