Слика од Заштита од дожд
Слика од Заштита од дожд

Спецификации

Заштита од дожд за минимизирање на навлегувањето на капки вода во блицот и фотоапаратот
  • Димензии (Ш x В x Д) Прибл. 38,2 x 17,4 x 40,3 мм (1 9/16 x 11/16 x 1 5/8 инчи)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт