Слика од Надворешен адаптер за батерии за блиц
Слика од Надворешен адаптер за батерии за блиц

Спецификации и функции

  • Димензии (Ш x В x Д) Прибл. 77 x 174 x 23 мм (3 1/8 x 6 7/8 x 29/32 инчи)

  • Извор на напојување: Осум алкални батерии со големина AA или Ni-MH-батерии (може да се користи со четири батерии со големина AA)

  • Тежина Прибл. 249 гр. (8,8 oz) (само главниот уред)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт