Слика од Надворешен приклучок FA-CS1M
Слика од Надворешен приклучок FA-CS1M
Надворешен приклучок
Надворешен приклучок за повеќе интерфејси

Зголемете ги можностите на вашиот DSLR фото апарат

Уживајте во флексибилни опции за блиц со надворешниот приклучок за повеќе интерфејси. Приклучете го блицот HVL-F43M, надворешен кабел за блиц и друга галантерија или поставете статив за поголема стабилност.

Спецификации

  • Надворешен приклучок

  • Компатибилност со блицот HVL-F43M

  • Може да се користи со кабел за надворешно поврзување

  • Повеќе разновидни опции за користење блиц

  • Повеќе разновидни опции за користење блиц

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт