Слика од Лента за на рамо од кожа
Слика од Лента за на рамо од кожа
Особини
  • Висококвалитетна лента за на рамо од природна кожа

  • Идеална за NEX-7 фото апарат и прикачен објектив

  • Прилагодлива должина: носење на рамо или преку телото

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина