Слика од Мека торба за носење LCS-PSC7
Слика од Мека торба за носење LCS-PSC7
Слика од Мека торба за носење LCS-PSC7
Слика од Мека торба за носење LCS-PSC7
Слика од Мека торба за носење LCS-PSC7
Слика од Мека торба за носење LCS-PSC7

Спецификации

Чувајте го вашиот фото апарат и галантерија на безбедно со меката торба за носење LCS-PSC7. Изработена од издржлив полиестер, торбичката има повеќе џебови со патенти и може да складира до три објективи наеднаш. Меката облога за рамот ви нуди удобност кога торбичката е спакувана, а испорачаната прекривка за дожд го заштитува вашиот фото апарат од вода.
  • Може да складира до три објективи наеднаш

  • Изработка од издржлив полиестер

  • Се испорачува со облога за рамо и прекривка за дожд

  • Џебови со посебна големина за таблет уред и мемориски картички

  • Прилагодливиот ремен може да држи пијалак или мини-статив

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт