Слика од Мека торба за носење LCS-EMC за палетата Alpha
Особини
  • Компактна, стилска торбичка за носење на извонредно компактни NEX фото апарати, како и резервен објектив и галантерија

  • Простор за сместување на фото апаратот со прикачен објектив од 18-55мм

  • Дополнителен простор за резервен објектив во вид на "палачинка" од 16мм

  • Дополнително место за складирање на резервна батерија, мемориска картичка и блиц за прикачување на фото апаратот

  • Надворешен џеб за капаче за објектив

  • Може да се носи на рамо со испорачаната лента

  • Може да се прикачи и со испорачаниот отвор за ремен и да се носи во висина на половината

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт