Слика од Мека торба за носење на α7 палетата
Слика од Мека торба за носење на α7 палетата

Спецификации

Заштитете го вашиот фотоапарат со стил со оваа мека торба за носење од кожа, посебно дизајнирана за моделите од серијата α7. Префинетата торбичка за куќиштето ви овозможува целосен пристап до стативот и до сите други примарни функции, додека навлаката за објективот одговара на објективот, сенилото и прикаченото капаче, така што можете да снимате во движење без напор.
  • Стилска и цврста заштита со дизајн од вистинска кожа

  • NFC врска е можно и преку торбичката

  • Достапен отвор за USB, мемориска картичка и батерија

  • Изработена за α7 фотоапаратите

  • Изработена за α7 фотоапаратите