Слика од Мека торба за носење за α7II
Слика од Мека торба за носење за α7II
Слика од Мека торба за носење за α7II
Слика од Мека торба за носење за α7II
Слика од Мека торба за носење за α7II
Слика од Мека торба за носење за α7II
Слика од Мека торба за носење за α7II

Спецификации

Уживајте во максимална заштита со минимален напор, благодарение на кожната торбичка за куќиште и навлаката за објектив со врвен дизајн – ексклузивно за α7II. Сите примарни приклучоци и функции се лесно достапни кога е поставена торбичката на куќиштето, овозможувајќи ви пристап дури и кога сте во движење. Навлаката за објективот совршено се поставува на објективот дури и кога на него се прикачени сенилото и капачето.
  • Кожен дизајн за стилска и цврста заштита

  • NFC врска е можно и преку торбичката

  • Достапен отвор за USB, мемориска картичка и батерија

  • Може да се складира дури и со објектив, сенило и прикачено капаче

  • Создадена за фотоапаратот α7II

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат