Слика од Мека торба за носење LCS-EJC3 за палетата Alpha
Особини
  • Мека торба за носење која го заштитува α NEX фото апаратот со прикачен објектив со E-приклучок од прав и гребнатини

  • Може да се користи со објективи со E-приклучок од 18-55мм

  • Висок квалитет и луксузен стил во полиуретан со имитација на кожа

  • Можност за отворање за да можете да го гледате LCD екранот на фото апаратот, додека торбата е прикачена

  • Практични внатрешни џебови за складирање на резервна мемориска картичка и капаче за објективот

  • Приближни димензии (мм): Ш130 x В94 x Д140

  • Приближна тежина: 155 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат