Слика од Мека торба за носење
Особини
  • Дизајнирана за компактни фото апарати (NEX)Удобно сместување на компактен фото апарат (NEX) и објектив со E-приклучок; со јамката прикачена на торбичката, вие ќе бидете подготвени да одите насекаде

  • Понесете широкоаголен или стандарден објектив со E-приклучокПогодна за компактен фото апарат (NEX) со прикачен широкоаголен објектив или објектив од 16-50мм со E-приклучок, така што вие ќе можете да започнете со снимањето за неколку секунди

  • Заштитете го целиот ваш комплет за фото апаратотЗаштитете го куќиштето на фото апаратот, LCD екранот и објективот со E-приклучок од гребнатини, прав, па дури и слаб дожд

  • Мека поставена внатрешностТорбичката за носење има поставена внатрешност која помага да се заштитат внатрешните механизми на фото апаратот од потреси и удари

  • Уживајте во слободата на снимањето со стативСе употребува и кога фото апаратот е прикачен на статив така што опремата ќе ви биде безбедна додека трагате по совршената снимка

  • *

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина