ТОРБИЧКИ

Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи

LCS-EBF
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи
Слика од Футрола за куќишта за фотоапарати со заменливи објективи

Спецификации

Оваа луксузна кожна футрола за куќишта, која нуди совршено поставување и цврсто држење, не треба да се отстранува за да ракувате со фотоапаратот.
  • Висококвалитетна футрола за куќишта за фотоапарати од вистинска кожа.

  • Футролата совршено одговара на моделите и овозможува цврсто држење.

  • Футролата не мора да се отстранува за процеси како менување на батеријата/мемориската картичка.

  • Завртката со рачка го олеснува прикачувањето на фотоапаратот во футролата.

  • Идеална за употреба со усогласена кожна лента (STP-XH70, се продава одделно).

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт