Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште
Слика од Торбичка за куќиште

Спецификации

Футролата за куќишта со имитација на кожа ги заштитува компатибилните фотоапарати, но не спречува закосување на нивните екрани или прикачување на статив кога е поставена на фотоапаратот. Дизајнирана за оптимална удобност при ракувањето. Изберете црна или кафеава боја.
  • Висококвалитетна футрола со имитација на кожа која е совршена за компатибилните фотоапарати.

  • Овозможува закосување на мониторот и поврзување кабли без отстранување на футролата.

  • Површините за држење се дизајнирани за лесно држење.

  • Отворот овозможува фотоапаратот во футролата да се прицврсти на статив.

  • Достапна во црна и кафеава боја.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт